|  
Mijn account   |  

Onderhoudsafspraak maken

Reparatie, onderhoud en schadeherstel voor scooters en motorfietsen

DAB Scooters & motorenContact opnemenOnderhouds afspraak maken

Let op: Wij mailen u altijd terug om de afspraak te bevestigen, het kan voorkomen dat onze mails in uw SPAM box terecht komen. Controleert u deze ook alstublieft.


Mededeling vervangend vervoer: Helaas hebben wij dit jaar een aantal schadegevallen gehad met onze leenscooters. Hierdoor heeft onze verzekeraar besloten onze leenscooters niet meer te verzekeren en zijn wij helaas genoodzaakt om onze leenscooter-service te beëindigen. Wanneer u gebruik wilt maken van vervangend vervoer, kunnen wij een leenfiets beschikbaar stellen. Deze dient u bij het maken van een afspraak te reserveren. Excuses voor het ongemak.

Afspraak inplannen

Indien uw scooter of motor moet worden opgehaald dan kunt u dit hieronder aangeven.
Mijn scooter of motor hoeft niet te worden opgehaaldMijn scooter of motor moet worden opgehaald
Kies hieronder uw voorkeursdatum voor wanneer u uw voertuig wilt langs brengen of laten ophalen.

Let op: De datum en tijd is slechts een voorkeur en alleen mogelijk indien beschikbaar, wij mailen u altijd terug om de definitieve datum en tijd af te stemmen. Wanneer uw scooter of motorfiets niet meer rijdbaar is dan zal het ophalen volledig kosteloos zijn. Uitgezonderd hiervan zijn een lekke band of een lege accu. Wanneer blijkt dat uw voertuig rijdbaar is worden de ophaalkosten alsnog berekend.


Uw gegevens

Vul de adresgegevens in als uw scooter, mp3 of motor opgehaald moet worden.

Uw wensen

Vinkt u alstublieft aan of de scooter een beurt nodig heeft of niet.
Mijn scooter of motor heeft een beurt nodigMijn scooter of motor heeft geen beurt nodig
Indien uw scooter, mp3 of motor bij DAB is gekocht dan vragen we u dit hieronder aan te vinken en ook om aan te geven of u nog binnen de garantietermijn valt.Mijn scooter/motor is bij DAB Scooters en Motoren gekochtIk val binnen de garantietermijn

Ontvang aanbiedingen en krijg relevante tips en tricks via onze nieuwsbrief.