|  
Mijn account   |  

Levering & retouren

DAB Scooters & motorenLevering & retouren

Persoonlijke benadering, heldere afspraken.
Wanneer u een bestelling plaatst, nemen wij altijd contact met u op. Tijdens dit gesprek nemen we uw bestelling door en leggen u duidelijk uit hoe alles verder in zijn werking zal gaan. Wanneer u er voor gekozen heeft om de scooter af te halen spreken wij met u een afhaaldatum af. Als u ervoor kiest om de scooter te laten bezorgen, hoort u dit uiteraard ook telefonisch van ons. De bezorgtijd bedraagt gemiddeld één tot twee werkdagen nadat de scooter bij ons klaarstaat.

Bezorging
Wij bezorgen door heel Nederland onze scooters. Indien er kosten voor het bezorgen worden gerekend, wordt dit tijdens de bestelprocedure aangegeven. Dit kan per regio verschillen.

Retourneren

Het kan om welke reden dan ook zijn dat het door u bestelde product toch niet helemaal bevalt. Binnen 14 werkdagen na ontvangst van het product bent u vrij om het zonder reden van opgaaf terug te sturen.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen via info@dab-webshop.nl. Vermeld hierin uw contactgegevens, bestelnummer en eventuele bijzonderheden.

Het retouradres is:
DAB Scooterservice
Molenvliet 45
3335 LH Zwijndrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen via info@dab-webshop.nl. Vermeld hierin uw contactgegevens, bestelnummer en eventuele bijzonderheden. 

Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug in hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

• Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals scooters die op naam zijn gezet of waar op gereden is.

Ontvang aanbiedingen en krijg relevante tips en tricks via onze nieuwsbrief.