|  
Mijn account   |  

Reparatie en onderhoud voor de Piaggio MP3

DAB Scooters en Motoren levert kwaliteit

Wanneer u in het bezit bent van een Piaggio Mp3 weet als geen ander hoe complex deze motoren zijn. Door goed en tijdig onderhoud te laten uitvoeren zorgt u ervoor dat u jarenlang plezier kunt blijven houden van uw Piaggio Mp3. In onze moderne werkplaats beschikken wij over alle kennis en benodigdheden om uw Mp3 in top conditie te houden.

Onderhoudsbeurten.
Snel en vakkundig uitgevoerd.

Reparaties.
Balhoofdlagers vervangen, startproblemen verhelpen en natuurlijk nog veel meer.

Bandenservice.
Keuze uit een ruime sortering merken, uit eigen voorraad.

Gratis ophaalservice.
Geen tijd om uw Mp3 langs te brengen? Binnen een straal van 20 km halen wij deze gratis bij u op.

Wij beschikken over geavanceerde apparatuur om uw Piaggio Mp3 uit te lezen of te programmeren.  Met ons diagnose apparaat kunnen wij onder andere storingen opsporen,  onderhoud en storingslampjes restten en diverse elektronische componenten programmeren/kalibreren.

Bent u één of alle sleutels van uw Piaggio Mp3 kwijt? Wij kunnen complete sleutelsets leveren die we kunnen programmeren op uw huidige ECU (de computer van uw motorfiets). Binnen 3 tot 5 werkdagen kunnen wij nieuwe sleutels verzorgen, informeer naar de mogelijkheden.
Om gebruik te maken van onze sleutelservice moet u een aankoopnota, het kentekenbewijs en een legitimatiebewijs kunnen overhandigen voor wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen.

Ontvang aanbiedingen en krijg relevante tips en tricks via onze nieuwsbrief.