|  
Mijn account   |  

Schadeherstel via DAB

Herstel van beschadigde scooters en motoren

Wanneer u schade heeft aan uw scooter is dit natuurlijk erg vervelend en wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Uiteraard kunt u hiervoor bij ons terecht. Bent u verzekerd voor de schade? Wij regelen alles met uw verzekeraar en zorgen dat de scooter snel weer als nieuw gemaakt wordt.

Heeft u ook een schade aan uw motor of scooter?

Meld de schade bij uw verzekeraar aan en vul het schadeformulier in. Deze moet u ingevuld retour sturen naar uw verzekeraar.

Kom langs bij ons (indien mogelijk) zodat wij een schadetaxatie kunnen doen. Indien  de scooter niet meer rijdbaar is kunt u deze gratis door ons laten ophalen. Wanneer het schadebedrag hoger is dan €400,- stuurt uw verzekeraar een schade expert langs. De schade expert controleert de schade en bepaalt of de scooter gerepareerd mag worden of total loss verklaar wordt.

Wanneer de schade expert bepaalt dat de scooter gemaakt mag worden, zullen wij overgaan tot reparatie. Als u allrisk verzekerd bent regelen wij de schade direct met uw verzekeraar en kost de schade u niets. Wanneer de scooter totalloss verklaart wordt ontvangt u van de verzekeraar de dagwaarde van de scooter. Wij zorgen ervoor dat uw schade scooter afgevoerd wordt.

Ontvang aanbiedingen en krijg relevante tips en tricks via onze nieuwsbrief.