|  
Mijn account   |  

Service & garantie

DAB Scooters & motorenService & garantie

Bij aankoop van een scooter ontvangt u normaal gesproken 2 jaar garantie tot maximaal 6000 km. Bij DAB Scooters staan wij garant voor service en kwaliteit. Daarom voeren wij voor alle scooters die vanaf november 2015 op naam worden gezet, drie jaar motorgarantie in. Met een maximum van 12000 km. De garantie wordt alleen aan de eerste eigenaar gegeven, mits alle onderhoudsbeurten bij ons zijn uitgevoerd. *Uitgezonderd van de drie jaar garantie zijn: bezorgscooters, elektrische scooters, injectie scooters en Euro4 scooters (tenzij anders aangegeven) Hiervoor geldt de standaard fabrieksgarantie van twee jaar.

Scooter aanmelden voor onderhoud of reparatie.
Hieronder kunt u uw scooter aanmelden voor onderhoud of reparatie. Ook als u de scooter niet bij ons gekocht heeft; wij staan voor iedereen klaar! Wanneer u niet in staat bent om de scooter te brengen, kunt u gebruik maken van onze ophaaldienst. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken kunt u dit in het formulier aangeven.

Geen verassingen achteraf.
Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Wanneer u een reparatie/onderhoud-opdracht indient bellen wij u altijd even op om dit te bevestigen en een datum met u af te spreken. Ook geven wij altijd de prijzen vooraf aan u door.

  Afspraak maken

 

Nog meer vragen of is er iets niet duidelijk?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
U kunt bellen naar: 078 – 62 9999 0 of mailen naar info@dab-service.nl

Ontvang aanbiedingen en krijg relevante tips en tricks via onze nieuwsbrief.